Användarvillkor

Garanti

Har vi hjälpt dig? Är du nöjd? Detta är helt upp till dig att avgöra och känner du för det kan du inom 30 dagar från köpet maila oss och få hela kursbeloppet tillbaka. Inga frågor, inget strul utan pengarna tillbaka in på ditt konto.

Återbetalning

Så fort vi får ett email om retur så skickar vi hela beloppet tillbaka till det bankkonto kopplat till kontokortet du har använt. Hur lång tid det tar innan pengarna är på ditt konto beror på din bank men mellan 0-4 dagar.

Giltighetstid

Från dagen för ditt köp har du tillgång till mc-jaktens online videokurs i 6 månader. (Undantag när köp genomförs med en bonus på 6 månader, då gäller åtkomst i totalt 12 månader)

Betalning

Alla kortbetalningar och återbetalningar administreras av Stripe. Detta innebär att säkerheten vid betalningen hanteras av Stripe. Mc-jakten.se har inte tillgång till dina kort- och bankuppgifter.

Omedelbart efter din betalning får du instruktioner om hur du skapar dig ett konto i vår kursportal eller loggar in (om du redan har ett konto) för att börja använda tjänsten. Kontakta kundtjänst om du inte lyckas logga in eller inte lyckas skapa dig ett konto.

Användarskyldigheter

Som användare av våra tjänster (gratismaterial och betaltjänster) intygar du att du är införstådd om att ansvaret i trafiken alltid ligger på dig som förare. Ingen bild eller text kan beskriva hela verkligheten vilket gör att mc-jakten frisäger sig från ansvaret i hur materialet används eller konsekvenser det kan få.

Emailutskick

När du skriver in din email på vår hemsida så godkänner du att vi skickar dig allmänna tips som rör mc-livet och tips till mc-kortet. Skulle du inte vilja ha fler email så finns det en avregistreringsknapp längst ner i varje email.

Personuppgifter

När du skriver in din email här på hemsidan eller registrerar ett konto hos oss sparar vi din e-postadress. Förutom e-postadress sparas följande uppgifter: När ditt konto skapades, när ditt konto går ut, när du senast loggade in (IP-adress och tid) samt hur du har betalat.

Av säkerhetsskäl görs ditt lösenord vid registreringen oläsbart, inte ens en serveradministratör med full behörighet kan se vad du har för lösenord.

Rättigheter

Allt material på mc-jakten.se är upphovsrättsskyddat och all kopiering eller annan spridning av materialet är förbjuden utan skriftligt godkännande.

Ansvarig för mc-jakten.se

MC PR International Ltd.
Postadress:
Övervångsplan 15 Nr 100233
Landskrona, Skåne 26144

Kontakt
mcjagarna@mc-jakten.se

Alla priser på hemsidan är inkl. moms. Företaget är registrerat för moms  i EU via MOSS – redovisning av moms på elektroniska tjänster.