fbpx

Vill du joina vårt team? (gamla)

Vi växer och söker därför talangfulla, grymma och actionorienterade stjärnor till vårt team.

Här är vår resa och vision i korthet:

Under vårt första år (2015) med mc-utbildning online blev vi den enskilt största utbildaren av mc-elever i Sverige. Varje år satsar vi vidare och tanken är att ALLA som funderar på mc-kort ska besöka mc-jakten på vägen för att göra varje ny motorcyklist mer kunnig och säker än tidigare möjligt. Men vi vill inte stanna där…

Vi är trötta på mc-tidningar som dimper i brevlådan fyllda med annonser där pengar styr vad vi som konsumenter ser. Vart finns de objektiva tipsen? Vi är trötta på att det är en djungel där ute om man ska få tag i mc-kläder, mc-försäkring eller något annat vi motorcyklister behöver. Visionen är att att bygga ett community där alla delar med sig av sina bästa tips och vi sorterar och presenterar informationen. Vad du än behöver som motorcyklist ska du kunna gå direkt till mc-jakten och hitta det du söker, via våra kurser, guider eller community.

Brinner du för detta lika mycket som oss och vill vara med på resan?

Du söker kanske inte ens jobb just nu… Du kanske pluggar eller redan har ett jobb… men är du sugen på att jobba med din passion och vill ha fria arbetstider och fri arbetsplats så bör du läsa vidare.

OBS passar detta inte dig just nu men du känner någon detta hade varit perfekt för? Dela isf den här sidan vidare.

 

Det spelar ingen roll om du tog mc-kort igår, ska ta det nästa år eller haft det i många år. Vill du jobba med oss, har ett driv att vara med och förändra och förbättra mc-branschen så är du intressant!

Om oss:

Vi är ett virtuellt team vilket har STORA fördelar men också sina utmaningar. En av de största utmaningarna är att alla ska dra åt samma håll även om vi kanske befinner oss på olika sidor av Sverige (eller världen). Därför är vi speciellt intresserade av personer som kommunicerar smidigt, naturligt och tydligt.

Mer om tjänsten – Projektledare

Du kommer inledningsvis jobba i kontakt med Nils (marknadsansvarig) med det främsta syftet att förstå mc-jakten ur ett helhetsperspektiv. Som framtida projektledare är det viktigt att du förstår bolagets alla delar för att sedan kunna driva på med egna initiativ som ligger i linje med vår vision.

Exempel på arbetsuppgifter

 

 • Utveckla material för guider på hemsidan.
 • Uppdatera materialet i kurserna.
 • Skriva email till våra prenumeranter.
 • Sköta community (sociala medier, kommentarer på hemsidan mm).
 • Söka och knyta samarbeten inom mc-branschen.
 • Sköta support-ärenden.
 • Driva nya projekt.
 • Driva in nya kunder via online-marknadsföring.

På sikt:

 • Vara med och planera mc-jaktens nästa steg och framtid.
 • Ta mer ansvar och leda olika framtida annonserings- och filmprojekt.

Hur vi tror du är (men överraska oss gärna):

 • Du är motiverad, engagerad och öppen för att lära dig nya egenskaper.
 • Du är inte rädd för att säga till om det är något du inte kan eller inte förstår. 
 • Du ska vara stolt över dina framsteg men inte ha någon stolthet att försvara, vi på mc-jakten tävlar inte utan samarbetar. Ödmjukhet är vad som gör att vi är öppna för förbättring som tar oss framåt.
 • Du har baskunskaper inom ett eller flera områden som: WordPress-hemsidor, email-marknadsföring, videoredigering, SEO, annonskunskaper m.m.
 • Du backar inte för att lyfta luren och ringa efter samarbeten inom branschen.
 • Du har lätt att ta till dig nya datorprogram och internettjänster.
 • Du har en skön och tydlig kommunikation i tal och skrift.
 • Du tar initiativ och är en action-människa… dvs du gör hellre och rättar dig längs vägen än att förbereda dig en längre tid innan du börjar.
 • Sist men inte minst, du är mc-intresserad och har kunskap och ett naturligt nyfiket intresse inom det mesta som gäller motorcyklar. 

Arbetstider, Arbetsplats och Lön:

Om du känner att du är rätt person, då vill vi investera i dig och kommer därför skräddarsy denna tjänst efter dig. Vill du börja med 25-50% för att du fortfarande studerar/ jobbar med annat, eller vill du köra på för fullt med än gång så funkar även det, inga problem! På sikt kommer tjänster hos mc-jaken handla mycket om (och kombinationer av) marknad, ekonomi, webbansvarig, utbildningsansvarig, e-commerce, skribent osv. Denna tjänst är startpositionen, tjänsten som gör att du förstår helheten och blir redo för nästa steg.

Arbetstider: 25%, 50%, 75% eller 100% efter överenskommelse. Arbetstider är sedan flexibla, när under dygnet du jobbar är helt upp till dig! 

PS: om du jobbar mindre än 100% hos oss så är det inga konstigheter om du studerar eller ströjobbar med något annat samtidigt så länge du har mc-jakten i hjärtat! 

Arbetsplats: Upp till dig, du är fri som en motorcykel!

Lön: Enligt överenskommelse 

Anställningsprocess:

 

Fyll i formuläret nedan och, om vi känner att du är en av oss, så kontaktar vi dig för ett kort arbetsprov eller intervju i person/via Skype. Kommer vi överens och inledningsuppgiften ser bra ut så inleds en betald testperiod där du arbetar tillsammans med Nils (huvudansvarig och marknadsansvarig) i person (om möjligt) eller via Skype under under en kort period för att komma igång, sedan fortlöper arbete på distans som tänkt! 

Om du tar dig igenom vår process så kommer du vara en del av ett drivet team som fokuserar på utveckling av mc-jakten och oss själva som individer samtidigt som vi har kul (för annars kan vi lika gärna lägga ner eller hur?)

Fortfarande intresserad? Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan:

PS. Va spontan och va dig själv när du skriver, vi anställer personer inte CV:s 🙂

[ninja_forms id=12]