mc-jakten mc-massan
 

Kontakt

Vi är ett litet företag med en stor vision, – att få alla som vill köra mc att ta steget! Det effektivaste sättet för oss att göra detta är att ta fram grymt utbildningsmaterial som kan hjälpa så många som möjligt samtidigt. Det innebär att vi tyvärr inte kan hjälpa till med frågor i enskilda fall. Vi lägger istället den tiden på att utveckla mer och ännu bättre gratismaterial, hoppas ni har överseende med detta!

Vi besvarar alltså bara frågor rörande videokursen eller problem med våra tjänster. De flesta övriga frågor besvaras i vår guide till mc-kort. Du hittar oftast det du söker via menyn eller sökrutan här till höger >>> (ps. surfar du mobilt hittar du menyn och sökrutan längst ner på sidan)

Vi prioriterar betalande medlemmar (mc-jägare) och frågor/problem rörande videokursen. Vi siktar alltid på att svara sådana ärenden inom 24 h.

Välj det alternativ som passar dig bäst nedan:

Jag köpte precis videokursen men kommer inte åt materialet. Följ denna länken och kontakta oss så hjälper vi dig så fort vi kan.

Jag har en fråga om kursen eller om registreringen.

Jag vill lämna positiv eller konstruktiv feedback men väntar mig inget svar utan vill bara hjälpa nästa generations blivande motorcyklister 🙂 PS tack på förhand för din feedback

Jag har en fundering kring samarbeten eller annonsering

Vad är det för videokurs ni pratar om? Jag vill ha mer information

Vi hörs,

dina mc-jägare