Vill ni synas på Sveriges största guide till mc-kort? Helt gratis!

Mc-jakten.se är idag Sveriges populäraste guide till moped och mc-kort med över 250 000 unika besökare per år.

Det innebär att nästintill alla som vill ta mc-kort eller mopedkörkort någon gång under sin utbildning tittar förbi vår sida. Vi hjälper dem så gott vi kan men vi kan bara hjälpa till med förberedelser, inte med den praktiska biten. Här kommer ni in.

Vårt mål på mc-jakten är tvådelat:
1. Att inspirera fler till att ta mc-kort
2. Att göra blivande motorcyklister medvetna om riskerna så tidigt som möjligt

Detta gör vi bäst genom att guida våra besökare vidare till riskutbildare och trafikskolor. Vi har era blivande kunder och skickar dom gärna till er för att ni ska kunna hjälpa dom att ta sig hela vägen.

Sedan 2012 har vi haft den största guiden i Sverige till mc-kort och sedan 2014 har vi haft den största guiden till mopedkörkort. Detta har vi lyckats med genom bäst synlighet på Google. Om du till exempel googlar på “mc-kort” eller “mopedkörkort” så hittar du alltsom oftast mc-jakten i topp.

Den vanligaste frågan vi får är blivande motorcyklister som vill ha hjälp att hitta rätt trafikskola. För att kunna hjälpa våra besökare att lättare hitta rätt trafikskola eller riskutbildare så söker vi nu win-win samarbeten mellan oss, körskolor och riskutbildare. Detta betyder att vi gratis vill slussa våra besökare (era blivande mc-, moped- och riskutbildningskunder) till er mot att ni på eran hemsida rekommenderar oss genom en länk.

Vi tror inte på prisjämförelser inom denna bransch eftersom det aldrig kommer gynna er eller eleverna att ni konkurrerar på lägsta pris. Då försvinner era marginaler och till slut får pedagogiken lida. Därför får ni på mc-jakten.se istället chansen att presentera vad som särskiljer er trafikskola på andra sätt genom ett eget utrymme på hemsidan.

 

Vad säger nuvarande samarbetspartners?

Våra samarbetsparners har haft stor nytta av att synas på mc-jakten för att få in elever till moped, mc och riskutbildningar. Då mopedkörkort är en stor inkörsport till bilkörkortet har ett samarbete med oss även stor potential att generera många nya bilelever i framtiden.

Vectrum Trafikutbildning i Göteborg som drivs av Jakob Isebäck (tidigare Matuszczyk) är en samarbetsparter vi har haft sedan 2014. De har hittills fått 1687 stycken intresserade från mc-jakten in på sin sida. Jacob säger såhär om vårt samarbete:

“Vi har funnits med på mc-jakten.se i två säsonger. Det märks att många vet vad mc-jakten är och allt fler kommer till oss via deras sida. Det är en lätt inkörsport där eleverna kommer rekommenderade till oss, vilket ger stort värde och är därför mycket effektivare än t.ex. genom körkortsportalen eller traditionell marknadsföring.” – Jakob Isebäck

 

Exempel på hur ni kommer synas hos oss:

Vi kommer att skapa specifika rekommendationssidor när det gäller körskolor för varje stad så att våra besökare bara behöver se körskolor relevanta till deras geografiska placering. Det innebär att er körskola kommer synas för alla besökare på mc-jakten.se som är intresserade av att hitta en körskola i just er stad/era städer.

Ni kommer få en egen undersida där ni själva kan beskriva er trafikskola. Nedan ser ni ett exempel på hur sidan kan se ut:

Exempeltrafikskola

 

 

Hur gör eran trafikskola för att vara med? Det är lätt! Följ de 4 stegen nedan:

Steg 1. Boka eran plats genom att fylla i nedan formulär.

  Steg 2. Lägg in en bildlänk (alt. 1) eller en textlänk (alt. 2) till https://mc-jakten.se på eran hemsida. Länken ska placeras på startsidan eller eran främsta undersida som handlar om motorcykelutbildning. (Exempel: http://erhemsida.se/mc-utbildning)

  Om ni vill ha assistans att lägga in en länk på er hemsida eller tips på vart ni ska placera den hjälper vi gärna till med detta. Maila till [email protected].

  Alternativ 1: Bild med länk i

  Klicka på knappen ovan och kopiera koden som dyker upp. Klistra sedan in den i källkoden på er webbplats (i rent HTML-läge) där du vill att bilden ska synas.


  Alternativ 2: Text innehållande en textlänk

  Hitta på en egen text där ni nämner oss och länkar till oss. Här kommer lite inspiration på hur ni kan formulera er:

  “Kika gärna in vår samarbetspartner mc-jakten.se och deras guide till mc-kort.”
  “Vi syns hos mc-jakten.se – Sveriges populäraste guide till mc-kort.”
  “Vi samarbetar med mc-jakten.se – Sveriges populäraste guide till mc-kort.”
  “Vi samarbetar med mc-jakten.se -Kolla in deras guide till mc-kort.”
  “Vi samarbetar med mc-jakten.se, där hittar du gratis videoträning till mc-kort och mc-säkerhet.”

  Såhär ser det ut på Vectrums hemsida: 

  Vectrum Exempel

  Klicka för att förstora bilden

  Steg 3. Maila oss på [email protected] med följande:
  – En länk till den sida/undersida där ni har placerat länken till mc-jakten.
  – Beskriv er körskola och varför mc-elever ska välja just er. Glöm inte skriva med er adress, email och telefonummer samt vilka utbildningar ni tillhandahåller t.ex. mc-utbildning, moped, riskettan, risktvåan etc. (dvs. den information ni vill ska synas på mc-jakten.se)

  Steg 4. Vi lägger in info om er körskola på mc-jakten.se under höst/vinter 2015/2016 så att ni är synliga i god tid inför säsong 2016. När allt är klart får ni ett mail av oss.

  Sedan är det klart!

  Fler mc-kort och säkrare förare

  Nedan hittar du ett litet smakprov på ett ihopklipp av våra videos som har som syfte att nå vår vision med fler mc-kort och säkrare förare. Första delen av videon är till för att inspirera fler till att ta mc-kort och andra delen av videon är ett utdrag ur vår video om kurvteknik och farorna med kurviga vägar. Kolla gärna, den är 2 minuter lång.

  Er kontakt hos oss

  Under processen kommer ni ha kontakt med mig, Nils, eller med min kollega Mikael.

  //

  Med vänliga hälsningar Nils Johansson

  Statistik från Google Analytics:

   

  Google Analytics för mc-jakten.se 20150101-20150927